Examen de la demanda y de los documentos presentados en una demanda de execuátur por el secretario judicial (AAP Girona 22 octubre 2018)

El Blog de José Carlos Fernández Rozas

tribunal_2

El Auto de la Audiencia Provincial de Girona, Sección Segunda, de 22 de octubre de 2018 revoca la decisión de instancia que no admitió a trámite una demanda de execuátur de una decisión dictada en Tetuán (Marruecos), tras interpretar el art. 54 LCJIMC de 2015, afirmando que «era competència del lletrat de l’administració de justícia determinar si havia d’admetre a tràmit la demanda i, en el cas que considerés que faltava algun requisit per fer-ho, ho havia de posar en coneixement del jutge. Un cop admesa la demanda, insistim bé o malament, procedia continuar endavant amb el procediment sens perjudici de la decisió final que el jutge pugui adoptar sobre el fons del tema, per exemple, arribant a unes conclusions semblants a les que consten en la interlocutòria impugnada, desestimant la demanda».

 

Ver la entrada original

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s